Virág Művek  
 
Ezen az oldalonunkon képet kaphat arról,
hogy cégünk milyen jellegű munkákat végez.
   Portálok és függönyfalak

 

A kiváló minőség biztosítása érdekében cégünk számára a portálok és függönyfalak területén is a legfontosabb szempont a megbízhatóság. A portálok és függönyfalak gyártásához ezért a Jansen cég ismert és elismert alapanyagait használjuk.

 

A sok évtizedes múltra visszatekintő svájci Jansen cég kiváló minőségű, korszerű acél profiljai kiválóan alkalmasak finom, elegáns megjelenési formák, kreatív megoldások kialakítására.

A nagy profilváltozatosság sokrétű és egyedi igényeknek is megfelelő megoldásokat tesz lehetővé. A hőhidas profilok válaszfalakhoz és belső portálokhoz, míg a hőhídmentes változatok külső falakhoz használhatóak. A profilok égetett, porszórt festésűek, a megrendelő igényei szerinti színekben.

A Jansen profilrendszerek különösen jól alkalmazhatók olyan forgalmas épületek, mint iskolák és otthonok, sport- és szabadidőcentrumok, illetve a szolgáltató ágazat és állomásépületek, ipari épületek esetén.
A Jansen acélprofilokból ajtókat, kapukat, ablakokat és függönyfalakat állítunk elő. Az ipari előregyártás egyszerűvé, időtakarékossá és gazdaságossá teszi a profilok felhasználását.

A beltér felöli tartószerkezet profiljai 50 és 60 mm szélesek, és különböző (max. 150 mm) beépítési mélységűek, melyeket csavarozással vagy hegesztéssel lehet összeállítani.

A hegesztett szerkezetek előnye, hogy akár nagy felületű függönyfalak és tetőüvegezések műhelyben történő, rendszerszerű előgyártását is lehetővé teszik. Így precízen előállíthatók még a bonyolultabb elemek és a különleges formák is. A csavarozott szerkezeteket is könnyű a T-bekötőkkel gyorsan és biztosan összeállítani. Lehetséges a két készítési mód kombinációjának alkalmazása is.

A függőleges függönyfalakhoz használatos VISS TV profilrendszer főként szigetelése miatt számít különlegességnek, az acélprofillal majdnem síkban záródó, laposan felfekvő tömítéssel készül.

A jó hőelválasztás sok épületnél fontos. A VISS-NV (szilikonos üvegezés) egy kéthéjú, hőhídmentes függönyfal-szerkezet (nagy felületű, függőleges, ferde, piramis- és erkélyüvegezésekhez), amely ezt az elválasztást problémamentesen oldja meg.

Az üvegszál-erősítésű műanyag szigetelő stégek hőállóak, ezért a keretek minden további előkészület nélkül hegeszthetők. A különböző festési eljárásokkal - mint a porszórás, a beégetés vagy a vízbázisú festés - gyakorlatilag bármilyen színkialakítás lehetséges. A Jansen Janisol ajtórendszerek alkalmazásával számtalan szükséges különböző funkciónak lehet eleget tenni, úgy, hogy az épületképen belül teljesen egységes megjelenést biztosítunk.